Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Όλα είναι εντάξει

 Έχω κλείσει το κινητό για να μην περιμένω αγχωμένη να πάρει, ενώ ξέρω χίλια τοις εκατό πως δε θα το κάνει. Βλέπεις τον παραλογισμό, έτσι? Κι εγώ τον βλέπω. Αλλά επιμένω να έχω κλειστό το κινητό, μόνο και μόνο για να μην κάθομαι να περιμένω μάταια. 

Νομίζω χειρότερο δεν έχω. Να περιμένω αν, και τι, και πότε. Γι΄αυτό εγώ είμαι πάντα ξεκάθαρη. Γουστάρω. Γουστάρεις? Κάθεται και μου λέει ασυνάρτητες αερολογίες. Για κάτι κουμπιά που έχω να βρω, για τρόπους να αποσπάσω την προσοχή του, για τον τρόπο σκέψης μου που πρέπει να αλλάξει. Μαλακίες. Πού ξανακούστηκε αυτό. Να μου δίνει οδηγίες πώς να τον κατακτήσω. Και γιατί εγώ να πρέπει να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε να κάθομαι να περιμένω να με πάρει κανένας τηλέφωνο θέλω, ούτε να στεναχωριέμαι που δεν το κάνει, ούτε που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ πουθενά, ούτε που δε σκέφτομαι τίποτε άλλο, ούτε όλες αυτές τις πεταλούδες στο στομάχι θέλω. Θέλω την ησυχία μου.  

Σε πέντε μέρες -το πολύ- θα είμαι εντάξει.

20 σχόλια:

Evie είπε...

Συμφωνώ, για μια τέτοια σχέση με τέτοια όρια δεν αξίζει ο κόπος για τον MR PERFECT! Εσύ συνέχισε, υπαρχουν άνθρωποι που εκτιμούν όπως εσύ ακριβώς είσαι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ε? Πάλε καλά που δεν εξέδωσε και manual. Ένας είναι ο τρόπος να τον κατακτήσεις με αυτά τα δεδομένα: να τον γράψεις πλήρως. Για να του φύγει λίγος τσαμπουκάς!

Πρασινάδα είπε...

Όι πως έσhει σημασία, αλλά θα συμφωνήσω με τους 2 προηγούμενους...Να κάτσει την μάππαν χαμέ....

Eólica είπε...

Όντως δεν αξίζει τον κόπο! Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν μανταρίνια!!

Aurora είπε...

Δεν θέλεις, δεν θέλεις, αλλά άμα έχεις πεταλούδες, ό,τι θέλουν οι πεταλούδες κάνεις. Αλλά αν το πρακτικό κομμάτι δεν βγαίνει, τότε παραίτα και θα φύγουν και οι πεταλούδες!

Mana είπε...

όπως λέει και το βιβλίο Απλά δεν σε γουστάρει, ο άντρας που θέλει να πάρει τηλέφωνο θα πάρει. διαφορετικά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
βεβαίως μπορείς και εσύ να παίξεις το παιχνίδι του. αν τύχει και πάρει δώσε οδηγίες...

Neerie είπε...

τούτο με το κλειστό τηλέφωνο, πόσες φορές το έκαμα τζι εγώ...

αλλά κάθε λλίον αννοίω το για να δω αν έχω χαμένη κλήση, άρα άδικος κόπος!

σάννα τζαι πράγματι θέλει γράψιμον ο τύπος? σάννα τζαι πιστεύκει ότι εν πολλά καλός για σένα τζαι πρέπει να μοχθήσεις για να τον κατακτήσεις? σάννα τζαι θέλει να είσαι εσύ ο άντρας κυνηγός?

εγώ πάντως ακόμα να καταλάβω τί θέλουν

Ina είπε...

Πάρε στη Cyta. Έχουν υπηρεσία με την οποία παίρνεις μήνυμα για χαμένες κλήσεις όταν το κινητό είναι κλειστό.

Όσο για τον τύπο... άγια ολάν!

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ είπε...

Βρέθηκα σε αυτή τη θέση και τα αισθήματα σε διαλύουν. Συμφωνώ με όλους τους άλλους, αν πραγματικά σε ήθελε θα το ένοιωθες, αυτά δεν κρύβονται, μάλλον δεν ξέρει πως να σε απορρίψει.

Κουράγιο, ξεπερνούνται αυτά.

marilou είπε...

Αρέσκει μου το σπίριτ σου!Μπράβο!
Η αναμονή εν το χειρότερο έχεις δίκαιο.
Εν πάντα χρόνο που θέλουν τούτα τα πράματα.

UrbanTulip είπε...

ειμαστε στην ιδια ακριβως φαση.
και γω εχω βαρεθει αυτα τα ηλιθια παιχνιδια.

Defiance είπε...

Δώστου τζαι εσύ οδηγίες για το τι πρέπει να κάμει για να σε πείσει να προσπαθήσεις να τον κατακτήσεις. Αφού τελειώσει, κάμε του μιαν αξιολόγηση τζαι πε του τους λόγους που έμεινε ανεξεταστέος τζαι τι πρέπει να κάμει για να περάσει τες εξετάσεις την επόμενη φορά. Ακόμα τζαι αν δεν ξενερώσει τζείνος, σε κάποια φάση έννα ξενερώσεις εσύ. Εν αξίζει. Έτσι ανθρώπους πρέπει να τους φκάλεις το λάδι τους για να καταλάβουν ότι έννεν το επίκεντρο του κόσμου, ούτε τζαι κελεπούρι.

The Passenger είπε...

Πως καταφερνετε τζιαι διατε πανω σε ετσι περιπτωσεις εσεις οι γεναιτζιες εν εκαταλαβα ποττε μου. Ειδικα το ποσο κολλατε.

Καλη τυχη με τον επομενο :-)

travelbug είπε...

κουράγιο!!!we have all been there, αν αυτό σου δίνει λίγο θάρρος.

Ουφ! είπε...

με κάλυψαν οι υπόλοιποι... θα έλεγα και κανέναν χαρακτηρισμό αλλά έχουμε και ένα επίπεδο :-)

homo anisorropus είπε...

Evie: Ξέρω. Γι΄αυτό θα μαζέψω κι εγώ τα κουβαδάκια μου και θα πάω παρακάτω.

Ανώνυμος: :) Προσπαθώ πάντως. Αν και και που τον γράφω δεν ασχολείται αλλά ας είναι.

Πρασινάδα: Λίγο δύσκολο με τον συγκεκριμένο :)

Eolica: Νευριάζω που δεν αξίζει και νευριάζω που με νευριάζει που δεν αξίζει.

Aurora: Ελπίζω να φύγουν γρήγορα όμως. Όχι τίποτε άλλο εκόπηκε μου και η όρεξη και πέφτου μου τα ρούχα.

Mana: Ξέρω το. Απλά έπρεπε να μου το θέσεις πιο μαλακά, πληγώνουμαι :)))

Neerie: Α! Κάνουν την κι άλλοι αυτήν την εξυπνάδα?! :) Ούτε εγώ, μην ανησυχείς καταλαβαίνω τι θέλουν, ούτε πώς το θέλουν, ούτε πότε το θέλουν.

Ina: Την έχω την υπηρεσία. Αυτό κάνει μάλλον το κλείσιμο του κινητού ακόμα πιο χαζή πράξη :)

ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ: Ναι, θέλω λίγο μόνο χρόνο. (παράξενο όνομα εντωμεταξύ, μ αρέσει)

Marilou: Ναι. Είναι αυτό που προσπαθώ να πω. Μη με βάζεις στη διαδικασία να περιμένω, πες μου ξεκάθαρα πως δε θέλεις, μη μου λες είναι απλό κι εύκολο αν γίνει έτσι κι έτσι και με έχεις στο περίμενε. Είναι ψυχοφθόρο δεν μπορούν να το καταλάβουν;

Urban Tulip: Δεν απορείς κι εσύ, που μια φορά δε γίνεται απλά, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια?!

Defiance: Μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως αυτό ακριβώς είναι που πιστεύει ,είναι το επίκεντρο του κόσμου και το απίστευτο κελεπούρι καιδε νομίζω ότι και να έκανα να του άλλαζα την άποψη.

The passenger: Πε κι εσύ. Έχω ένα φίλο μου που μου λαλεί "Γίνε λεσβία και κανεί" :) Εν μου κάθεται το θέμα.

Marcella: Ναι i know έτυχε μου κι εμένα κι άλλες φορές :)

Ουφ: :)

UrbanTulip είπε...

Βαρεθηκα και να απορω.
εχω απλα εξαφανιστει.
Οποιος θελει ας κανει το βημα. Εγω δεν εχω αλλα αποθεματα για να το παιζω κυνηγος.
δεν καθεται, δεν καθεται - δεν θα πεθανω κιολας.

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Είμαι σαρανταφεύγα κι αυτό δεν το χω ξανακούσει: να δίνει άντρας οδηγίες στην άλλη πώς θα τον κατακτήσει!

Κοίτα, κι εμείς βάλαμε όρους σε μια σχέση, τραβήξαμε κάποιες κόκκινες γραμμές, αλλά όχι και τέτοιο χάλι ρε παιδί μου...

Ψώνισες από σβέρκο!

Rania είπε...

βάλε και εσύ τους όρους σου με κάποιον που θα έχει την διάθεση και την υπομονή να τους ακούσει. τα παιχνίδια είναι για τα παιδάκια..

το 'παιχνίδι' δεν είναι κακό..αλλά έχουν όλα τα όρια τους.

Αθανασία είπε...

Γειάσου αγαπητή...μα τι ωραίο ψευδώνομο...πολύυ ωραίο..μπήκα τυχαία στο μπλόγκ σου...μ'αρέσει...ναί,ναί μ'αρέσει και το κείμενό σου!και μ'αρέσει επειδή είναι,σάνα βλέπω τον εαυτό μου μέσα σε αυτό...ζώ κι εγώ εδώ και 4-5χρόνια?κάπου εκεί μιά παρόμοια κατάσταση με τη δική σου... αλλά με κάποιες,μικρές διαφορές...1.αυτός για τον οποίο νιώθω κι εγώ αυτές τις..'πεταλούδες στο στομάχι'ΔΕΝ ανήκει στην ίδια κοινωνική τάξη με μένα...ανήκουμε σε δύο εκ'διαμέτρου αντίθετους κόσμους!2.μας χωρίζει χάσμα γεννεών (σσ.αυτός πρέπει να είναι πάνω από 10χρόνια μεγαλύτερός μου?)3.δε ξέρω και πολλά γι'αυτόν,και το κυριότερο την ηλικία του,ακόμη και σήμερα δεν μου έχει πεί πόσο χρονών είναι,3.αυτός άλλωτε μου δείχνει ότι ενδιαφέρεται για μένα?,ότι του αρέσω?...και άλλωτε όχι?...γενικά έχει μιά πολύυ περίεργη συμπεριφορά σε μένα...ακόμη και σήμερα,μετά από 4-5χρόνια ΔΕΝ έχω,καταλάβει επακριβώς τι θέλει,από μένα ή τι νιώθει για μένα...επειδή εκείνος ΔΕ μου το δίνει να το καταλάβω ε πα κρι βώς...αλλά παρ'αυτά επιμένω να είμαι κολλημένη σε αυτή την ιστορία...μέχρι αηδίας...όπως βλέπεις εγώ είμαι σε πολύυ χειρότερη θέση από σένα...αλλά όμως επιμένω!...πέσμε ηλίθια,χαζή,μαλακισμένη πέσμε όπως θες τέσπα..αλλά νομίζω ότι θα συμφωνήσεις σε κάτι,μαζί μου!κι αυτό είναι-'το δέκα το καλό που λένε το αφήνεις,να σου φύγει έτσι μέσα από τα χέρια σου?'ε,όχι ντέ δε το αφήνεις!!!...'προσπαθείς με κάθε τρόπο να το κερδίσεις και να το κάνεις δικό σου,α ν γίνεται αυτό!!ή όσο γίνεται...έ,έτσι κι εγώ δε ξέρω γιατί αλλά δ ε θέλω, να αφήσω αυτή την ιστορία να τελιώσει τόσο έυκολα.....αυτός ο άνθρωπος με ενδιαφέρει πολύ...δ ε ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμη...αλλά αξίζει αυτό πιστέυω...καλώς σε βρήκα...