Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Τεντωμένο σχοινί

Το μαγαζί το κλείσαμε όπως καταλάβατε λόγω απόγνωσης. Κλειδωθήκαμε στο σπίτι μέρες, κλάψαμε τη μοίρα μας, κάναμε πλούσιο το ντιβιντά της γειτονιάς, είδαμε ότι είχε το κατάστημα σε δράμα, σπαράξαμε από τη συμπόνια για τα κακά που περνούσαν οι σταρ, τραγουδήσαμε με όλη τη δύναμη της φωνής μας ψυχοπονιάρικα τραγούδια, χτυπήσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο, αναρωτηθήκαμε τι αμαρτίες πληρώνουμε, απορήσαμε γιατί όλων ο τροχός γυρίζει κι εμάς έμεινε με σκασμένο λάστιχο να μας πατά, είδαμε κι απoείδαμε κι είπαμε να σηκωθούμε. 

Δεν είναι ξέρεις να σε βοηθήσει άλλος να σηκωθείς. Ή που θα πάρεις την απόφαση εσύ, θα βρεις τη δύναμη, δεν ξέρω κι εγώ από πού και θα πεις ξαναπροσπαθούμε. Και ξαναπροσπαθούμε. Απλά είναι τόσες οι φορές πια, που ξαναπροσπαθείς χωρίς όμως στην πραγματικότητα να ελπίζεις. Συνήθισες κιόλας την αποτυχία κι η επιτυχία σου ναι ξένη. Είσαι σχεδόν σίγουρος πως απλά θα κάνεις μια μικρή απόσταση σερνόμενος προτού ξανά να πέσεις. Αλλά και τι να κάνεις, να τα παρατήσεις δε σου πάει κι έτσι να μας ξανά στον αγώνα.

Μα να σου πω και την αλήθεια. Άμα βλέπεις πως το πράμα είναι αδιέξοδο, άλλαξε και στόχους. Άλλαξε προσανατολισμό. Αυτό πήρα απόφαση να κάνω. Τα σχεδίασα όλα ξανά από την αρχή, έβγαλα πρόγραμμα και θα το ακολουθήσω. Μα στο λέω. Αν δεν πετύχει πάλι, θα κρεμαστώ. Μετά να ξέρεις να πάρεις το φίλο μου το Χρήστο να με ξεκρεμάσει. Το χει ξανακάνει. Ξέρει. 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βρε είσαι παλαβό??

ωραία,αποτυγχάνουμε. και? κάνουμε καιρό να συνέλθουμε,στο ενδιάμεσο κλαίμε πολύ,καιγόμαστε πολύ, κάνουμε όλες τις αρνητικές σκέψεις,κάνουμε βαρύγδουπες δηλώσεις και τα λοιπά και τ α λοιπά.

και μετα και ξανα προς τη δοξα τραβά


γιατί αυτό είναι το παιχνίδι

πες μου εσύ ποιόν είδες κι είναι τέλεια,ποιος είναι συνέχεια ο νικητής

γιατί εγώ ακόμα να τον βρώ

φιλάκια καλή μου

stinkfist είπε...

Καλά είναι να ξεχνάς για λίγο τον πόνο σου μέσα απο τον πόνο που σου βγάζει μια ταινία..
Ακριβώς κανείς δε μπορεί να σε βοηθήσει μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, να βρεις δύναμη, κουράγιο.
Αισιοδοξία!

Ανώνυμος είπε...

" Τα σχεδίασα όλα ξανά από την αρχή, έβγαλα πρόγραμμα και θα το ακολουθήσω.",αν ήταν με το πρόγραμμα...

Ξεκίνα εσύ και άφησε το να δεις που θα σε πάρει. Μην χάνεις την ευελιξία σου και αν δεν, μπορείς να προσπαθήσεις ξανά και ξανά.

Ουφ! είπε...

τραγουδάκι...
http://www.youtube.com/watch?v=ITkeBDJDQio

Defiance είπε...

Κοίτα, τίποτε έννεν εύκολο, πόσο παραπάνω η ίδια η ζωή. Αν δεν παίξεις όμως εν κερδίζεις. Θκιάλεξε όποιο θέλεις που τα πιο πάνω σχόλια και λάβε το σοβαρά υπόψη σου και θα δώκεις μέσα.
Και για να σταματήσεις να πλουσιεύκεις τον ντιβιντά, πήεναι στο vuze.com, download το πρόγραμμα και έβρε ότι ταινία θέλεις που το torrentz.com. Γράφε τα DVD σου, βλέπε τα και φύλαξε τα λεφτά σου να φκεις έξω καμιά νύχτα να ξεσκάσεις.

Artxx είπε...

Βρες άτομα με θετική ενέργεια γύρω σου..
Κάνε αλλαγές και δοκιμές.

Και να κλαίς όσο θέλεις, αν δεν κλάψεις δεν θα περάσει, όχι όμως και κρεμάλα!

Δες τη φωτεινή πλευρά της ζωής.... :)

Itsmylife είπε...

Μην λες βλακείες, "θα κρεμαστείς"!
άλλαξε, επίμενε και θα κερδίσεις. Μαζί σου όλοι!

homo anisorropus είπε...

kihli: Το ξέρω βρε kihli μου πως είναι και οι αποτυχίες στη ζωή μα σ εμένα έχει παραγίνει το κακό κι απλά εκουράστηκα.
Φιλάκια κι από μένα xxx

stinkfist: Όντως οι ταινίες με βοηθούν πάρα πολύ, λειτουργούν λυτρωτικά πάνω μου.
Θα προσπάθησω για την αισιοδοξία, δεν είναι και πολύ στη φύση μου :)

Ina: Αυτό πήρα απόφαση να κάνω:)

Ουφ: Ευχαριστώ για το τραγουδάκι. Πρώτη φορά το ακούω. Πολύ ωραίος στίχος.

homo anisorropus είπε...

Defiance: Ναι, εκατάλαβα το γι αυτό κι εσηκώθηκα να ξαναπροσπαθήσω. Έβαλα νέους στόχους και θα παλέψω.
Που εζούσα στην Αγγλία εκατέβαζα συχνά από το torrenz, τώρα όμως με τη σύνδεση που έχω εδώ μπορεί και να χρειάζεται 2 μέρες για μια ταινία.. δε γίνεται δουλειά έτσι :)

Art8sally: Οι φίλοι μου ευτυχώς δεν είναι σαν εμένα :) είναι αισιόδοξα άτομα και όσο να ναι με ισορροπούν κάπως.

Itsmylife: :) Θενκς. Θα το κάνω..

Μάνα είπε...

όταν κάνεις μια νέα αρχή μην σχεδιάσεις ακριβώς πως θα είναι. γιατί αν έχεις στο μυαλό σου ένα σχέδιο και δεν σου βγει θα απογοητευτείς και θα συσσωρεύεις πίκρες. απλά κάνε την αρχή αποφασιστικά και όπου σου βγει.

Takis X είπε...

Αν δεν ησουν ατυχη δεν θα σουν καλλιτέχνης.Αλλά δεν χρειάζεται ατυχος για να γίνεις.Αρκεί να είσαι αισθαντικός και να γελάς.Ξέρεις τα καλύτερα χαμόγελα φτιάχτηκαν απο ξεφτίλες στριμώγματα και κλάματα.

Το κλείσιμο του ποστ είναι ενα αριστούργημα κι ας μοιάζει δυσείωνο και φανερώνει τρομαχτική γενναιότητα .Γράφε συνεχώς.Είσαι ευλογημένη.